Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εγγραφές μαθητών/τριών στο Πειραματικό Σχολείο 4ο Δ.Σ. Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο»

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην κλήρωση, για την επιλογή των μαθητών/τριών που θα εγγραφούν στην Α΄ Τάξη του Πειραματικού Σχολείου, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio.

Υπενθυμίζεται ότι τα Πειραματικά Σχολεία δεν έχουν συγκεκριμένη σχολική περιφέρεια και μπορούν να εγγραφούν και να φοιτήσουν με τις προαναφερόμενες διαδικασίες οι μαθητές/τριες, που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη όλων των σχολείων της Π.Ε Κέρκυρας.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.

Στην εισαγωγική τάξη (Α’ τάξη) του Πειραματικού4ο Δημ. Σχολείου Κέρκυρας θα εγγραφούν την επόμενη σχολική χρονιά 36 μαθητές/τριες χωρισμένοι σε 2 τμήματα των 18 μαθητών/τριών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!