Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίλη Βλάχου

Εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίλης Βλάχου, στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης.

Η Μαρίλη Βλάχου είναι ήδη γνωστή στο κερκυραϊκό κοινό από παλαιότερες εκθέσεις της και αναγνωρίσιμη σε μεγάλο βαθμό για το ξεχωριστό ζωγραφικό της ύφος. Αρχή των έργων της, ο άνθρωπος, και τα ζητήματα που εξελίσσονται γύρω από αυτόν. Μέσα από τη νέα της έκθεση παρουσιάζει προσωπικούς της συλλογισμούς για θέματα θρησκευτικά, μυθολογικά, αλλά και σύγχρονα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο κοινό η σειρά των έργων της ζωγράφου, η οποία εμπνέεται από τα συναισθήματα που της δημιούργησαν τα τραγικά γεγονότα της Ελλάδας τον Ιούλιο του 2018. Για το έργο της δημιουργού και το ιδιαίτερο ζωγραφικό της ύφος μίλησαν, ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, Μιχαήλ Άγγελος Βραδής και ο ζωγράφος Ps Mavro, Stavriotis.


Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 5 Σεπτεμβρίου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00 και 18:00-21:00.
Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, Ιωάννου Θεοτόκη 77, 2661041085, info@corfuartgallery.com.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!