Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Δ. Ζουρούδη «”Πορτολάνοι για αποπροσανατολισμένους διαβιβαστές”

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 15ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του ΤΗΧΕΙ

 Με τα εγκαίνια της έκθεσης “Πορτολάνοι για αποπροσανατολισμένους διαβιβαστές” του Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Ζουρούδη, ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Μαΐου, το 15ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ. Υδραίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μεταλληνός, ο Πρόεδρος της Πινακοθήκης κ. Μωραΐτης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών κ. Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Τ.Τ.Η.Ε. κ. Γιαννακουλόπουλος, η Πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών κ. Σιώψη και πολλά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η έκθεση παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης της Πινακοθήκης (Κήπος του Λαού) την περίοδο 12/05 – 05/06, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά)

Επικοινωνία: 26610-48690 & pinakcrf1@gmail.com

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!