Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η 2η Κερκυραϊκή Άνοιξη «Στη ροή του χρόνου»

Στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, η έναρξη της έκθεσης ζωγραφικής 2η Κερκυραϊκή Άνοιξη με τίτλο «Στη ροή του χρόνου». Μικροί και μεγάλοι φίλοι της τέχνης επισκέφθηκαν την Κερκυραϊκή Πινακοθήκη για να δουν από κοντά τα έργα των 12 κερκυραίων καλλιτεχνών. Το φιλότεχνο κοινό ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης να συνεχίσει το εικαστικό και πολιτιστικό της έργο με τα νέα κοινωνικά και υγειονομικά δεδομένα, καθιερώνοντας δράσεις ενδιαφέρουσες και δημιουργικές.

Οι 12 Καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα παρουσιάζονται στον ίδιο χώρο και χρόνο  είναι: η ΤΑΝΙΑ ΑΓΑΘΟΥ  η ΙΟΛΑΝΔΑ ΑΝΘΗ – ΒΑΡΟΤΣΗ, ο ΤΖΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ, η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ, ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ, ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ, η ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΓΚΑ, η ΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΟΚΙΔΗ, η ΑΛΕΚΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ, η ΑΣΠΑ ΜΙΚΑΛΕΦ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΜΠΡΟΣ.
 
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουλίου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!