Quantcast
ΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 3 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Σύβοτα

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΠΗΤΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ ΑΕ, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του ξενοδοχείου 4 αστέρων ΑΚΤΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙ  στην Κέρκυρα, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.464.501,41 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.464.501,41 ευρώ.

Δύο νέα ξενοδοχεία στα Σύβοτα

Παράλληλα, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΚΜ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου δυναμικότητας 22 δωματίων των 40 κλινών, κατηγορίας 3 αστέρων στη θέση ΚΟΥΔΕΣΗ στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.066.100,40 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.066.100,40 ευρώ.

Τέλος, η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΛΑ.ΒΑ. Α.Ε.,  που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 62 κλινών στα Σύβοτα της Ηγουμενίτσας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.320.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.320.000 ευρώ.

 

*tornosnews

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!