Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Υ.Π.Σ. Κέρκυρας στο αεροδρόμιο

Η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Κέρκυρας ανακοίνωσε την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 9 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Αναλυτικά ανακοίνωσε τα εξής:

”Η Ένωση μας αποδεχόμενη την ευγενική πρόσκληση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.Π.Α. Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ‘‘Ηλίας Πολίτης’’, συνδιοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την  Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 και από ώρα 10:30’ π.μ. μέχρι την 14:00’ μ.μ., στο κτίριο της Υ.Π.Α. και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Πύργου Ελέγχου του Αερολιμένα Κέρκυρας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δώσουν αίμα όπως προσέλθουν στον ανωτέρω χώρο προκειμένου να ενισχύσουμε τα αποθέματα της Τράπεζας αίματος της Ένωσής μας. Επίσης καλούμε όσους πολίτες και φίλους της Ένωσής μας, που έχουν δεχτεί αίμα από την Τράπεζα μας, όπως προσέλθουν και αυτοί να βοηθήσουν την προσπάθεια μας ως προς την ενίσχυσή της.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!