Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντικό “σουλούπωμα” του γηπέδου Σκριπερού

Οι άνθρωποι του σωματείου Γυμναστική Ένωση Παλαιοκαστριτών, η ομάδα της οποίας αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα “στρώθηκαν” εθελοντικά  στη δουλειά, προκειμένου να ξεχορταριάσουν και να καθαρίσουν γήπεδο (σ.σ. Σκριπερού), χώρους υγιεινής και αποδυτήρια, που όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: Οι υπεύθυνοι για την φροντίδα και διαχείριση του δημοτικού γηπέδου αδιαφορούν.

Η ανακοίνωση της ΓΕΠ

«Στην αδιαφορία εμείς θα απαντάμε με εθελοντισμό κρίμα προς όλους τους υπεύθυνους να βρίσκεται αυτό το γήπεδο σε αυτό το χάλι και να παλεύει η ομάδα μας με νύχια και με δόντια και με δικά της έξοδα να το κρατάει σε ένα επίπεδο για να μπορούν να γίνονται αγώνες ! Εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας προς της Ένωση που ορίζει ματς σε αυτό το γήπεδο με τις ομάδες που έρχονται να παίξουν να μας αφήνουν τα σκουπίδια τους παντού πραγματικά λυπούμαστε! Η αγανάκτηση όμως φθάνει στο τέλος και σύντομα ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο θα έχουν τις κατάλληλες κυρώσεις για την συμπεριφορά τους δεν πρόκειται να ξαναμπούν πουθενά από την στιγμή που δεν σέβονται τον χώρο! Προς όλους τους υπεύθυνους απλά ντροπή σας αλλά οι εκλογές είναι κοντά είμαστε σίγουροι πως θα μας τάξετε πολλά τότε!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!