Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση Γκίκα με το νέο Περιφερειακό Συντονιστή Πολ. Προστασίας Ιονίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανο Γκίκα, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, Αντιναύαρχος ε.α. Αντώνης Σουρβίνος. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και κυρίως της Π.Ε. Κέρκυρας.

Ο κ. Γκίκας συνεχάρη τον κ. Σουρβίνο για την ανάληψη των καθηκόντων του και εστίασε στην μεγάλη σημασία που δίνουν όλοι οι τοπικοί φορείς στη δημιουργία του Τοπικού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Κέρκυρα. Τόνισε την ανάγκη να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει σύντομα η υλοποίηση του Τοπικού Επιχειρησιακού Κέντρου.

Ο Βουλευτής σημείωσε επίσης ότι το επίπεδο των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας στην Κέρκυρα είναι αρκετά υψηλό, πράγμα που οφείλεται στην γενναία συνεισφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, των ΟΤΑ, αλλά και στο πλήθος εθελοντικών οργανώσεων, όπως είναι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η ΕΜΕΔ κ.α.

Τέλος, ο Στέφανος Γκίκας δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων και του Περιφερειακού Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας για όποια ζητήματα ανακύψουν με την κεντρική εξουσία.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!