Quantcast
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Δ. Μπιάγκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου – Μπιάγκης: Ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία είναι διαχρονικός

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 202 ΧΡΟΝΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Η φετινή επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης λαμβάνει χώρα σε ένα νέο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Το μήνυμα της λαμπρής ετούτης επετείου παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς η σύγχρονη Ελλάδα βιώνει την αρχή της τρίτης εκατονταετίας της ιστορίας της.

Ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι διαχρονικός. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ας διδαχτούμε όχι μόνο από το σθένος, την αφοσίωση και την πίστη τους, αλλά και από τα λάθη τους, ώστε με ομοψυχία, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα, προσήλωση και αφοσίωση στις αξίες και τα ιδανικά τους να συνεχίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα να νικήσουμε κάθε μάχη και πόλεμο σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Επίπεδο.

Η Ελλάδα ως ένα κράτος δικαίου, η ισοπολιτεία και η ισονομία είναι πλέον οι νέες προκλήσεις που καλούμαστε να εφαρμόσουμε στην πράξη. Έχουμε δώσει πολλές μάχες, είμαστε αντιμέτωποι με ακόμη μία. Οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!