Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εικόνες από την Ολλανδία: Η έκθεση φωτογραφίας του Β. Πανδή

Μια έκθεση για την Ολλανδία με παλιές και νέες φωτογραφίες από  ένα χρονικό διάστημα τριάντα και πλέον χρόνων και μια μίξη από αναλογικές και ψηφιακές, παρουσιάζει, ο φωτογράφος Βασίλης Πανδής. Σύμφωνα με τον ίδιο “Είναι η 3η ατομική μου έκθεση με την υποστήριξη της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας. Η Φωτογραφική Λέσχη παραμένει ενεργή μέσα στις δύσκολες εποχές που περνάμε. Ευχαριστίες για μια άλλη φορά στο φωτογράφο και δάσκαλο Άρη Κυριαζή για την προετοιμασία των φωτογραφιών και την επιμέλεια της έκθεσης, στο φίλο Μάρκο Κυπριανό για τη βοήθεια και τις ιδέες του στο στήσιμο και φυσικά τον Κώστα Αλέξη που μας φιλοξενεί στο χώρο του!”.

Η έκθεση ξεκίνησε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 ,στην αίθουσα εκθέσεων  του Γαλακτοπωλείου Αλέξη, Αγίου Βασιλείου 12 (Πίνια) ,μέχρι 31/1/2022.

Βασίλης Πανδής

 Επιμέλεια έκθεσης: Άρης Κυριαζής,

Curator: Aris Kyriazis

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!