Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση με θέμα “Οι πεταλούδες της Κέρκυρας”

    Το CORFU BUTTERFLY CONSERVATION προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα τις πεταλούδες της Κέρκυρας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μποσκέτο στην πόλη της Κέρκυρας το Σάββατο 7 Μαίου 2022 και ώρα 19:00- 20:30. Θα δωθούν αφίσες  και φυλλάδια με θέμα τις πεταλούδες του νησιού στο κοινό και θα γίνει επιβράβευση στο νικητή του Αγώνα των Πεταλούδων (ολοήμερο μέτρημα απο πεταλούδες σε όλο το νησί).

Παράλληλα, θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση της επιτροπής και κατόπιν θα μιλήσουν δύο ειδικοί επιστήμονες από την Μεγάλη Βρετανία (στην αγγλική γλώσσα):

 

  Dr. Dan Danahar, Executive Chairman of Corfu Butterfly Conservation   “The Conservation of Corfu’s Butterflies and Moths”

 

  Dr. Sam Ellis, International Director of Butterfly Conservation (UK)  “Identifying and Recording the Corfiot Butterflies”

 

   Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) στο Mon Repos την Παρασκευή 6 Μαίου 2022 και ώρα 18:00.

 

   *Η οργανωσή μας συνεργάζεται με τους τρεις δήμους της Κέρκυρας

 

  Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (Covid-19).  Παρακαλούμε να κλείσετε θέση στο παρακάτω email διότι οι θέσεις   είναι περιορισμένες λόγου κανονισμών Covid-19.

 

           ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

           *Η οργανωσή μας συνεργάζεται με τον δήμο της Κεντρικής Κέρκυρας.  

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!