Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση Προγράμματος Authenticities-Authenticity Κέρκυρα

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας πραγματοποιούν εναρκτήρια Εκδήλωση Επικοινωνίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Προγράμματος Authenticities – Authenticity Κέρκυρα,  την Τρίτη 9 Μάϊου 2023, η οποία χρονικά συμπίπτει με την «Ημέρα της Ευρώπης». Η εκδήλωση επικοινωνίας θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Λαού, στις 19:00 και απευθύνεται στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων του νησιού.  

Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, μεταξύ του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και της Δημοτικής Αρχής του νησιού, η συνεργασία συνεχίζεται και οι κάτοικοι, καθώς και οι επισκέπτες του νησιού, συνεργαζόμενοι με τις τοπικές Αρχές, αναδεικνύουν και πιστοποιούν την Κέρκυρα ως «Αυθεντική/Authenticity».  

Στην εκδήλωση, το καλωσόρισμα και η παρουσίαση του Προγράμματος Authenticities θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Διευθυντή του ΟΒΙ κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο και στη συνέχεια χαιρετισμό θα απευθύνει η Δήμαρχος Κερκύρας κυρία Μερόπη Υδραίου. Ο κ. Paolo Barbieri, Project Manager, European Cooperation Service Institutional and Cooperation Department (EUIPO), θα παρουσιάσει στοιχεία για το Πρόγραμμα Authenticities στην Ευρώπη, ενώ ο κ. Σπυρίδων Περιστέρης, Διευθυντής της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα προβάλει Στατιστικά Στοιχεία Ελέγχου Αγοράς σε ό, τι αφορά τη Διανοητική Ιδιοκτησία. Για τη συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας στο Πρόγραμμα θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Αλέγρης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!