Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Με αφορμή το θάνατο του πρόωρου νεογνού: “Δώστε λύση στα προβλήματα του Νοσοκομείου και των αεροδιακομιδών”

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη στο Νοσοκομείο την Τετάρτη και το οποίο αποκάλυψε με το ρεπορτάζ του το @kerkryasimera. Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ απαιτεί άμεση λύση στις διακομιδές και τις αεροδιακομιδές, θέμα το οποίο είχε αναδείξει προσφάτως με την οδύσσεια ενός 13χρονου που για να μεταφερθεί στο ΠΑΙΔΩΝ από την Κέρκυρα, πέρασε από φοβερές καταστάσεις.

 

Η ανακοίνωση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 

Το περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο Κέρκυρας στις 26/04/2023, και είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια πρόωρου νεογνού έχει συγκλονίσει την Κερκυραϊκή κοινωνία. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η μη έγκαιρη μεταφορά ασθενών, μετράει σημαντικά σε οριακές περιπτώσεις. Ως παράταξη αναδείξαμε το ζήτημα των αεροδιακομιδών τον Ιανουάριο του 2023, δημοσιοποιώντας το περιστατικό του 13χρονου ο οποίος πέρασε μια ολόκληρη «Οδύσσεια» προκειμένου να φτάσει στο «Παίδων» (από Κέρκυρα με πλωτό μέσο στην Ηγουμενίτσα, από Ηγουμενίτσα με ασθενοφόρο στα Γιάννενα και από Γιάννενα αεροπορικώς στην Αθήνα).

Διαβάστε ακόμη: Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου για το θάνατο του νεογνού

 

Τότε οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν ότι θα εδρεύει πτητικό μέσο στην Κέρκυρα προκειμένου να καλύπτεται το νησί καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου. Οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά ασύστολα ψεύδη, με την τραγική επικύρωση του σημερινού περιστατικού. Δεν γίνεται το 2023 να αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι του νησιού ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Σταματήστε επιτέλους να παίζετε με τις ζωές των Κερκυραίων και δώστε λύση τόσο στα προβλήματα του Νοσοκομείου όσο και των αεροδιακομιδών.  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!