Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές – Γ. Καρύδης: “Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα στον κεντρικό Δήμο είναι αρνητικό” (video)

Στο Κέντρο Τύπου της ΠΕ Κέρκυρας προσήλθε πρώτος απόψε ο Γιώργος Καρύδης, υποψήφιος δήμαρχος Κ.Κ. & Δ.Ν. ο οποίος έρχεται πέμπτος στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στο 44,37% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων. Ο ίδιος δήλωσε “πως το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κακό με τις δυο πρώτες παρατάξεις που προέρχονται από τον χώρο της δεξιάς”, ενώ το πρόβλημα στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κ. Καρύδη, δεν βοήθησε.

Η δήλωση

“Εκ μέρους της Κερκυραϊκής Συμμαχίας ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε στο δημοτικό συμβούλιο από την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Ως παράταξη στοχεύσαμε να υπαρχει μια εναλλακτική πρόταση οσον αφορά στη διαχειριση  των πραγμάτων με κριτήριο την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών αγαθών και υπηρεσιών. Η στόχευση μας αυτή δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας και μας κατέταξε στην 5η θέση. 

Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε αρετές δυσκολίες για την συγκρότηση του συνδυασμού μας γιατί αφενός καθυστερήσαμε πολύ στη συγκρότηση (τέλη Ιουλίου), αφετέρου είχαμε μεγάλο κενό σε 15 κοινότητες δεν είχαμε υποψήφιους. Θεωρούμε πως το σημερινό αποτέλεσμα για τον κεντρικό Δήμο είναι αρνητικό για την αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία.

Η κυρίαρχη επιλογή στο δήμο Κεντρικής Κέρκυρας από τον χώρο της δεξιάς σε συνδυασμό με την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ που θα επιβάλλει τις επιλογές της είναι μια εξέλιξη που θα βλάψει σοβαρά τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας και το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!