Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, με Παπανδρέου στο β΄γύρο

Ο Ν. Ανδρουλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ καθώς με καταμετρημένο το 90.5%  συγκέντρωσε ποσοστό 37,03% (ώρα 1.30 π.μ.)

Στο β’ γύρο της προσεχούς Κυριακής θα αναμετρηθεί τον Γ.Παπανδρέου που συγκέντρωσε 27.79%. Στην τρίτη θέση ήρθε ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,96% . Στην τέταρτη ο Παύλος Χρηστίδης με 3,26%, έπειτα ο Χάρης Καστανίδης μερ 2,98% και ο Παύλος Γερουλάνος με 2,97%.

Η  προσέλευση των πολιτών στις κάλπες ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς  έφτασε τις 270.000 .

Οι πρώτες δηλώσεις

 

Ο Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει.

Στις δηλώσεις του είπε: Θέλω θέλω να ευχαριστήσω του 270.000 πολίτες που μας τίμησαν. θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που με βάση την ενότητα συνεχίζουμε που είναι και και η παρακαταθήκη της προέδρου. Δύναμή μου η βάση της παράταξης» και συνέχισε: «Τους ευχαριστώ. θα τιμήσω την εντολή τους, για ανανέωση, ενότητα και δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

 

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αυτή την Κυριακή πετύχαμε τον στόχο να κινητοποιήσουμε μαζικά μεγάλο αριθμό προοδευτικών πολιτών. Την άλλη Κυριακή οι πολίτες που σήμερα μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους, αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων, στην πρώτη του δήλωση μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

 

 

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον – Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της δημοκρατίας. Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη για τις πολλές ώρες που περίμεναν να ψηφίσουν στην κάλπη. Τους καταλαβαίνω και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να πω όσο πιο δυνατά μπορώ ότι το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά, με σεμνότητα και ενότητα.

*με πληροφορίες απο iefimerida, in.gr, enikos.gr

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!