Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Εκλογές 2023: Στο 48,76% η συμμετοχή έως τις 16:30

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών η συμμετοχή στις εκλογές έως τις 16.:30 ανέρχεται στο 48,76% του εκλογικού σώματος.

Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που απέστειλαν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι 17.548 εκλογικών τμημάτων σε σύνολο 21.467, ήτοι ποσοστό 81,7 %, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) της SingularLogic.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης το ποσοστό συμμετοχής στις φετινές βουλευτικές εκλογές παρουσιάζει πολύ μεγάλη αύξηση γεγονός που, κατά τον ίδιο, δείχνει ότι ίσως ξεπεραστεί το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές του 2019.

Σύμφωνα, πάντα, με τον κ. Σταυριανουδάκη δεν έχει σημειωθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι αυτήν την ώρα και όλα τα τάμπλετ έχουν κάνει εγγραφή στο σύστημα, εκτός από 5.

Την ίδια ώρα, επεσήμανε ότι από τις 20:30 μέχρι τις 21:00 αναμένεται να ξεκινήσει η ροή των αποτελεσμάτων, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Τέλος, αναφορικά με τις εφορευτικές  επιτροπές ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις κάνοντας λόγο για ένα φαινόμενο «επαναλαμβανόμενο σε κάθε εκλογική διαδικασία».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!