Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Εκοψαν διαδικτυακά πρωτοχρονιάτικη πίτα στη ΝΔ

Διαδικτυακό κόψιμο  πρωτοχρονιάτικης πίτας απόψε για το σύνολο του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ.

Αναλυτικά όπως ενημερώνει η ΔΕΕΠ Κέρκυρας του κόμματος:

Απόψε, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, όλα τα στελέχη του κομματικού οργανισμού της ΝΔ, της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ και όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ όλης της Χώρας, είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε στην κοπή της ψηφιακής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού της Ελλάδος  Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Παρόντα στην διαδικτυακή αυτή συνάντηση ήταν 346 κομματικά στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα, τον δε Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη προλόγισε ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας ΠΕ και Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος έκανε και σύντομο απολογισμό των δράσεων του Κόμματος για το 2020.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και τόνισε ότι η Κυβέρνηση αυτή κλήθηκε να διαχειριστεί μια κατάσταση μέσα σε πρωτόγνωρες δυσκολίες, τα πήγε καλά και συνεχίζει να μάχεται για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωης των πολιτών και της Χώρας. 

Το λόγο πήραν για ευχές, εκτός του Πρωθυπουργού και του κ. Κονταδάκη, ο Γραμματέας ΠΕ κ. Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Τασος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης κ.α., ενώ το ίδιο έπραξαν όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ όλης της Ελλάδας, εκ μέρους δε της Κέρκυρας ευχές απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Γιάννης Κοντός.

Το φλουρί, που αντιστοιχούσε ένα λάπτοπ, κέρδισε η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, η οποία, δια της Προέδρου της δήλωσε ήδη ότι το δωρίζει στο Δημοτικό Σχολείο Καστελλόριζου. 

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, πρωτοποριακή και πρωτότυπη, έφερε κοντά όλα τα στελέχη του κόμματος, έδωσε την ικανοποίηση να ακούσουμε τον Πρωθυπουργό και γέμισε ικανοποίηση όλους τους συμμετέχοντες.  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!