Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Εκτακτη συνεδρίαση Δημ. Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας για συμπλήρωση ΔΣ Διαδημοτικής ΔΕΥΑ

Σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση «κεκλεισμένων των θυρών» προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Κ. Κέρκυρας  τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00, στην Κεντρική Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου Δ.Ε. Κερκυραίων.

Θέμα ο “Ορισμός δύο (2) τακτικών λαϊκών Μελών και των αναπληρωτών τους, για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας, κατόπιν της ομόφωνης Απόφασης (Πρακτικό 6/7.10.2020) της «Ειδικής Επιτροπής άρθρου 152 Ν. 3463/2006 για τους νόμους της Π.Ι.Ν.».

Η Συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα, επειδή πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας, για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης.

*Η Συνεδρίαση  μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης:http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!