Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Καποδίστρια την Τετάρτη 27/9

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Α’ Κυβερνήτη της Ελλάδας, το Μουσείο Καποδίστρια τιμά την μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια και λειτουργεί  με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, από τις 10:00-16:00.

Το Μουσείο Καποδίστρια προσκαλεί όλους να γνωρίσουν την πολυσχιδή προσωπικότητα του μεγάλου Κερκυραίου πολιτικού και θεμελιωτή της νεότερης Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, μέσα από την μόνιμη έκθεση του μοναδικού μουσείου αφιερωμένου στη ζωή, το έργο και την παρακαταθήκη του Α’ Κυβερνήτη της Ελλάδας.
 
Για την περιήγηση στη μόνιμη έκθεση προσφέρεται σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή ακουστικής ξενάγησης για κινητά τηλέφωνα και παιχνίδι ανακάλυψης για τα παιδιά.
Το Καφέ του Μουσείου στον Κήπο είναι ανοικτό για το κοινό, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

 

Ώρες λειτουργίας
Μόνιμης έκθεσης & Καφέ στον Κήπο: 10:00 – 16:00

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!