Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ελπιδοφόρα πρεμιέρα για Δόση- Μονόπωλη στον ανοιχτό στίβο

Στο μοναδικό για φέτος γκραν πρι στίβου, τους αγώνες “Λ.Τζήμας”, που έγιναν την Τετάρτη (15/7/20) στο Άργος Ορεστικό έκαναν την φετινή τους πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο, ο τριπλουνίστας του Κερκυραϊκού Δημήτρης Μονόπωλης & η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα & νυν του ΓΣ Ελευθ.Βενιζέλος Παναγιώτα Δόση στο ύψος. Μ

άλιστα η νεαρή αθλήτρια έκανε πολύ καλό αγώνα ξεπέρασε το 1,85μ, δηλαδή ένα εκατοστό λιγότερο από το ατομικό της ρεκόρ (1,86μ), που είναι και πανελλήνιο νεανίδων.

Η Παναγιώτα Δόση προσπάθησε να ξεπεράσει το 1,88μ αλλά από λεπτομέρειες δεν το πέτυχε, καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση των αγώνων. Πρώτη με την ίδια επίδοση (1,85μ), βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ, αναδείχτηκε η Ιωάννα Ζάκκα του ΑΟ Φιλοθέης, η οποία είχε καλύτερες προσπάθειες. Στο τριπλούν ανδρών, ο Δημήτρης Μονόπωλης είχε άλμα στα 15,40μ και ήρθε δεύτερος πίσω από το 15,91μ του Παύλου Μπόφτση (ΓΣ Ηρακλής).

Στους ίδιους αγώνες ξεχώρισαν επίσης ο Κυριάκος Ζώτος στη σφαιροβολία, που πέτυχε ατομικό ρεκόρ με βολή 20μ. Η Έφη Κολοκυθά με επίδοση 6.43μ στο μήκος, ο Αντώνης Μέρλος με άλμα 2.10μ στο ύψος & ο Δημήτρης Χρυσάφης με 10’’76 στα 100μ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού και συνδιοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού. Για τους περισσότερους αθλητές, η συμμετοχή τους στο γκραν πρί, αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής τους στους διασυλλογικούς αγώνες ανδρών/γυναικών, που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο σε 17 στάδια σε ολόκληρη τη χώρα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!