Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση του ΔΕΔΔΗΕ με προσωπικό από την Πάτρα για τις βλάβες στην Κέρκυρα

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν πολλές περιοχές στην Κέρκυρα εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε το νησί τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα διάσπαρτες βλάβες υπάρχουν ακόμα στους Κανακάδες, στις Μπενίτσες, την Κασσιόπη, τις Σινιές, την Αχαράβη, στον Αη Γιώργη Αργυράδων, τη Λευκίμμη, τον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ενισχύθηκαν με δύο ακόμα άτομα από την Πάτρα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ χωρίς ρεύμα έμειναν χθες για μια περίπου ώρα αρκετά σημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, καθώς πλημμύρισε ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην πλατεία Λεμονιάς και χρειάζονταν άμεση παρέμβαση για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μάλιστα χωρίς ρεύμα έμεινε και ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος με αποτέλεσμα να διακοπεί ο Εσπερινός, που τελούνταν στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

 

*Πηγή: ΕΡΤ 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!