Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση απο Υδραίου για επίσκεψη σε ΔΙΑΔΥΜΑ στο ΔΣ του ΦΟ.Δ.Σ.Α. (vid)

Η λήψη απόφασης για την αποδοχή του συμφώνου συνεργασίας του φορέα με το δήμο κεντρικής Κέρκυρας, μετά και την τροποποίηση  και έγκριση του  από την  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  κεντρικής Κέρκυρας στις 30/12/19  βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας.

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, η πρόεδρος του φορέα Μ. Υδραίου ενημέρωσε τα μέλη για την πρόσφατη επίσκεψη στη ΔΙΑΔΥΜΑ Κοζάνης, τονίζοντας ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ έχει ομόφωνα εγκρίνει το αίτημα της Κέρκυρας, για την μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων για μηχανική επεξεργασία, στο εργοστάσιο που λειτουργεί στην Κοζάνη.  Όπως είπε, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και απομένουν τα επόμενα βήματα παράλληλα με το αίτημα στην Ενιαία Αρχή να εγκρίνει τις διαδικασίες και τον προϋπολογισμό της δαπάνης για τη μεταφορά των απορριμμάτων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!