Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τους τρεις νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Τρεις ασθενείς νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας τις τελευταίες ημέρες καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα των δειγμάτων που έχουν σταλθεί στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Συγκεκριμένα , ένας Άγγλος και ακόμη δύο άτομα από τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία τους -ούτε η ηλικία , ούτε η υπηκοότητά τους -, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Νομού μας, ύστερα από εμφάνιση συμπτωμάτων.

Ωστόσο , σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου , Λεωνίδας Ρουμπάτης , μιλώντας στο kerkyrasimera.gr , οι συγκεκριμένοι τρεις ασθενείς νοσηλεύονται ,καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα υγείας και όχι απαραίτητα να νοσούν από κορωνοϊό. ‘Αλλωστε αυτό θα ξεκαθαριστεί  αύριο , αφού τότε θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν και έχουν σταλθεί στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Αναστέλλονται (;) τα τακτικά ραντεβού

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία ότι θα ανασταλούν τα τακτικά ραντεβού στο Νοσοκομείο του Νησιού μας. Η απάντηση , βέβαια , που έδωσε Διοικητής κ.Ρουμπάτης, αναφέρει ότι έχουν γίνει οι ενέργειες που απαιτούνται και ορίζει ο νόμος και περιμένουν από τα αρμόδια όργανα να αποφασίσουν εάν θα γίνει αναστολή ή όχι των τακτικών ραντεβού. Πάντως , όποια και εάν είναι η εξέλιξη, άμεσα θα γνωστοποιηθεί στο κοινό για να μην υπάρξει ταλαιπωρία.

*φωτογραφία αρχείου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!