Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εκδήλωση του Δ.Σ.Κ. “Κόψε το δρόμο της φωτιάς” (video-φωτο)

Με την παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, εκπροσώπων των Προσκόπων, του Ιατρικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου, κ.α. φορέων, πραγματοποιήθηκε στις 1:00 της Δευτέρας η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που προτάθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Διοικητή Νίκο κολοβό στο δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας και που έκανε αμέσως αποδεκτή ο πρόεδρος Γιάννης Κοντός. Η εκδήλωση είχε θέμα “Κόψε τον δρόμο στη φωτιά”, όπου κυρίως ο κ. κολοβός εξήγησε τι είναι η φωτιά, τους τρόπους προφύλαξης, τι πρέπει να κάνουν οι πoλίτες μόλις αντιληφθούν τη φωτιά και κυρίως, πως πρέπει να φτάσουν οι πυροσβέστες για να ανακοπεί η εξάπλωση της εκάστοτε πυρκαγιάς.

Την εκδήλωση με μια αρχική τοποθέτηση άνοιξε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. Γιάννης Κοντός, στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κολοβός ενώ ολιγόλεπτη ομιλία έκανε ο δικηγόρος Χρυσανθος Σωμας, ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες διατάξεις της πολιτικής προστασίας.

Στόχος της εκδήλωσης, σε κάθε περίπτωση, είναι η σωστή ενημέρωση των πολιτών και η έγκαιρη ενεργοποίηση του κάθε πολίτη, για να μην ξαναζήσουμε γεγονότα όπως στην Εύβοια το περσινό καλοκαίρι, όπως στο Μάτι αλλά και όπως εκδηλώνονται φέτος πυρκαγιές ανά την Ελλάδα.

Παρόντες φυσικά, ήταν πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες και διασώστες, πρόσκοποι κ.α.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!