Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εξερευνώντας τα Ελληνικά νησιά με σκάφος

Τα ελληνικά νησιά είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές με σκάφος. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος ή να ναυλώσετε ένα και στη συνέχεια να εξερευνήσετε τα νησιά με την άνεσή σας. Τα ελληνικά νησιά φημίζονται για τις όμορφες παραλίες και τα καταγάλανα νερά τους, αλλά δεν είναι μόνο η ηλιοθεραπεία.

 

Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των διακοπών σε ένα ελληνικό νησί με σκάφος:

 

Η θέα είναι εντυπωσιακή: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείτε τα ελληνικά νησιά από το νερό. Απολαμβάνετε το εκπληκτικό τοπίο καθώς πλέετε τριγύρω, κάνοντας στάσεις σε διάφορα λιμάνια στη διαδρομή.

 

Μπορείτε να ταξιδέψετε με τους δικούς σας ρυθμούς: Το καλό με τις διακοπές σε ένα ελληνικό νησί με πλοίο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χρονοδιαγράμματα ή προγράμματα – μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε και να σταματήσετε όπου σας αρέσει!

 

Είναι φθηνότερο από το αεροπλάνο: Ειδικά αν ταξιδεύετε με περισσότερα από ένα άτομα και μοιράζεστε τα έξοδα μεταξύ σας.

 

Αν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε τα Ελληνικά νησιά αλλά δεν είστε σίγουροι για την κρουαζιέρα, δείτε μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορούν να κάνουν την ενοικίαση σκάφους μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αντί της διαμονής σε ξενοδοχείο ή βίλα.

 

1) Οι ενοικιάσεις σκαφών είναι πολύ πιο προσιτές από τα ξενοδοχεία. Για παράδειγμα, αν κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ για rent a boat Santorini, θα βρείτε πολλές επιλογές.

 

2) Θα έχετε περισσότερο χώρο από ό,τι σε ένα ξενοδοχείο ή μια βίλα

 

3) Δεν υπάρχει ανάγκη για μεταφορά από το αεροδρόμιο – απλά ανεβείτε στο σκάφος με τα πόδια!

 

4) Μπορείτε να επιλέξετε ενοικίαση σκάφους ανάμεσα σε εκατοντάδες σκάφη που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς

 

Τι πρέπει να φέρετε μαζί σας

 

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι μια καλή διάθεση! Αν θέλετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας, τότε οι διακοπές με σκάφος  είναι κατάλληλες για εσάς. Η Ελλάδα έχει τα πάντα: όμορφες παραλίες, καταπληκτικά νησιά, εξαιρετικό φαγητό και νυχτερινή ζωή.

 

Αν ταξιδεύετε με παιδιά, τότε θα σας συνιστούσαμε να πάρετε μαζί σας μερικά παιχνίδια ή βιβλία για αυτά. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας κάποιο αντηλιακό και εντομοαπωθητικό. Βεβαιωθείτε επίσης ότι οι μπαταρίες της φωτογραφικής σας μηχανής είναι φορτισμένες γιατί θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τραβήξετε φωτογραφίες!

 

Πλεονεκτήματα και οφέλη

 

Οι διακοπές με ιδιωτικό σκάφος σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα ελληνικά νησιά με το δικό σας ρυθμό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για προγράμματα ή χρονοδιαγράμματα. Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο νησί σας αρέσει και να μείνετε όσο χρειαστεί για να το εξερευνήσετε πλήρως. Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα ή ωράρια, οπότε αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε, τότε απλά κλείστε θέση σε ένα πλοίο που πηγαίνει εκεί κάθε μέρα!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!