Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό. Θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Εξιτήριο θα λάβει σήμερα, Δευτέρα (23/11), από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, που νοσηλευόταν για 12 μέρες με κορονοϊό.

Μετά το εξιτήριό του, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Ο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό στις 11 Νοεμβρίου και οι γιατροί του είχαν κρίνει σκόπιμο να διακομιστεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει με καλύτερους όρους τη νόσο. Η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό: “Εγώ έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε”. Για τον λόγο αυτό, είχε μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που τον παρέλαβε από τα Τίρανα.
Πηγή: news247
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!