Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εορταστικές εκδηλώσεις του Ηπειρωτικού Συλλόγου τον Φεβρουάριο

Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Κέρκυρας ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει τον Φλεβάρη:

Στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:15 θα γίνει δοξολογία στην εκκλησία (Υπεραγία Θεοτόκο Φανερωμένη των Στερεωτών) για τον εορτασμό της 107ης επετείου από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Μετά το τέλος της δοξολογίας θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

Στις 16 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 στην Ιόνιο Ακαδημία ,παρουσία και των αρχών του Νομού, θα γίνει η κοπή της πίτας του Συλλόγου και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 το Νυχτερινό Κέντρο ΣΤΑΔΙΟΝ στις Μπενίτσες θα πραγματοποιηθεί η ηπειρωτική βραδιά.

Στο κλαρίνο θα είναι ο Ναπολέων Δάμος, στο τραγούδι ο Κώστας Τζίμας και η Τασούλα Θεμελή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!