Quantcast
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εορτολόγιο: Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Φεβρουαρίου; Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 10 Φεβρουαρίου ευχόμαστε στους: Χαράλαμπο, Χαραλαμπία, Χαρίλαο, Χάρη, Χαρίκλεια, Χαρά, Χαρούλα, Λάμπη, Μπάμπη, Μπήλιω, Μπία και λοιπά υποκοριστικά τους. Η Χαρίκλεια και η Χαρά γιορτάζουν επίσης και την 1 Σεπτεμβρίου (Αγίων Σαράντα Παρθένων και ασκητριών). Πολύχρονοι και πολύχρωμοι!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας, Όσιος Ζήνων ο Ταχυδρόμος, Άγιοι Βάπτος και Πορφύριος, Άγιες Τρεις Γυναίκες, Άγιοι Ενναθά, Ουαλεντίνα και Παύλος, Άγιος Αναστάσιος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου εν τοις Αρεοβίνδου, Οσία Άννα η Πριγκίπισσα, Όσιος Πρόχορος εκ Ρωσίας, Άγιος Βασίλειος Αρχιεπίσκοπος Νόβγκοροντ της Ρωσίας, Άγιος Ιωάννης ο Φιλόσοφος, Όσιος Λογγίνος ο Ερημίτης, Άγιοι Πάντες Ιεράρχες εν Νόβγκοροντ της Ρωσίας, Ανάμνηση Θαύματος απαλλαγής νήσου Ζακύνθου εκ της πανώλης, Διήγηση περί υπακοής στους γονείς και σεβασμού της ιερής Λειτουργίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!