Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε το Σκριπεριάτικο καρναβαλοπάρτυ μετά από τέσσερα χρόνια με κέφι και χορό

Με θεατρικό, την ανάγνωση της Διαθήκης, με ζωντανή μουσική, κέφι και χορό, επέστρεψε το Καρναβαλικό πάρτυ στο Σκριπερό, στην αίθουσα του Φιλαρμονικού Συλλόγου, την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Και ήταν όλοι εκεί! Μικροί, μεγάλοι και λίγο μεγαλύτεροι, στήριξαν την προσπάθεια όλων των ανθρώπων που δούλεψαν για να προσφέρουν χαρά και γέλιο, τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση. 

Ένα χωριό, μια μεγάλη παρέα, με εδέσματα ρεφενέ, που μοιράστηκαν φαγητό, κρασί, τα νέα τους, χορό, τραγούδι και προπαντώς την κοινή προσπάθεια της προσφοράς. Η ζωντανή ορχήστρα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ διασκέδασαν αφιλοκερδώς τον κόσμο που συνέρρευσε, ο Γιώργος Μαυρομμάτης και η Αφροδίτη Παπαβασιλείου τραγούδησαν, τα μέλη της διοίκησης της Φιλαρμονικής και οι μουσικοί του Συλλόγου προσέφεραν ό,τι χρειάστηκε για την χθεσινή βραδιά, ο πρόεδρος του χωριού Π. Αγαθός ήταν παρών σε ό,τι χρειάστηκε, η Διαθήκη αναγνώστηκε από τον Α. Kορωνάκη που δεν άφησε κανέναν έξω χωρίς να το αναφέρει, προσφέροντας γέλιο, οι “ηθοποιοί” του θεατρικού αποδείχθηκαν ξεχωριστοί και με ιδιαίτερο ταλέντο γι αυτό που κλήθηκε να κάνουν ενώ στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι… χορευτές, με ένα γλέντι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, θυμίζοντας σε όλους τις παλιές καλές εποχές, όπου οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού του Σκριπερού στον Φιλαρμονικό Σύλλογο αποτελούν παράδοση και όχι τυχαία! Με τις μουσικές του επιλογές συνέβαλλε τα μέγιστα ο dj Αλέξανδρος Μουζακίτης.

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου με το ίδιο κέφι ξανά να ανταμώσουν πάλι!

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!