Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Επίδομα παιδιού: Στις 8 Νοεμβρίου πληρώνει τους δικαιούχους ο ΟΠΕΚΑ

Στις 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το επίδομα παιδιού όπως γνωστοποίησε ο ΟΠΕΚΑ. Συγκεκριμένα, στις 15:00 το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που δέχεται αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού θα κλείσει προσωρινά, όπως άλλωστε συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή. Συνεπώς, δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.
Επίδομα παιδιού: Θα ανοίξει εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Τονίζεται πως μετά την καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου προκειμένου να δεχθεί νέες αιτήσεις. Η πέμπτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο) θα καταβληθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2019.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!