Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Επίδομα 800€: Ποιοι θα το λάβουν και πότε – Πώς θα υπολογιστεί το ποσό ανά ημέρα

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ποσό της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ. Πως κατανέμεται το ποσό εντός Νοεμβρίου. Στα 26,66 ευρώ ανά ημέρα το ποσό της αποζημίωσης αναστολής

Aύξηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για όσους εργαζόμενους μπουν σε αναστολή σύμβασης εργασίας κατά 266 ευρώ ειδικά για τον μήνα Νοέμβριο εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεπώς από 534 ευρώ η ειδική αποζημίωση θα ανέλθει τον Νοέμβριο στα 800 ευρώ και θα αντιστοιχεί, προφανώς, σε διάστημα 30 ημέρων για τον μήνα Νοέμβριο.

Όσοι τεθούν σε αναστολή ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο θα λάβουν 800 ευρώ, ενώ όσοι τεθούν σε αναστολή για τμήμα του μηνός Νοεμβρίου αναμένεται να λάβουν 26,66 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.

Οι δηλώσεις των αναστολών Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Δεκεμβρίου, ενώ εντός Δεκεμβρίου – πιθανότατα προς τις γιορτές – αναμένεται να πληρωθούν και τα δικαιούμενα ποσά των ειδικών αποζημιώσεων Νοεμβρίου στους δικαιούχους, όπως παγίως συμβαίνει από την περασμένη άνοιξη.

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και για ένα 10ήμερο θα υποβάλλονται στο πληροφοριακό σύστημα “Εργάνη” του υπουργείου Εργασίας, οι δηλώσεις αναστολών για τον Οκτώβριο. Προσοχή, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου με νέα ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως αυτή την φορά η προθεσμία ολοκλήρωσης των δηλώσεων – 16 Νοεμβρίου – θα τηρηθεί αυστηρά, καθώς πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για την επιστρεπτέα προκαταβολή 4.

Συνεπώς οι εργαζόμενοι που θα δηλωθούν σε αναστολή για τον Οκτώβριο θα λάβουν 534 ευρώ ειδική αποζημίωση για τον μήνα Οκτώβριο. Όσοι εξ αυτών δηλωθούν σε αναστολή και για τον Νοέμβριο θα λάβουν 800 ευρώ ειδικά για τον Νοέμβριο.

Πηγή: Ethnos.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!