Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Μ. Μάστορα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Την  Τετάρτη, 3/7/2019 η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Μάστορα συνοδευόμενη από στελέχη επισκέφτηκε το Γ. Ν. Κέρκυρας.

Όπως  ανακοίνωσε το γραφείο της: Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας προέβη σε λεπτομερή ενημέρωση για την όλη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο τόσο σε Επιστημονικό-νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό όσο και σε τεχνικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των ασθενών.

Η Μαριλένα Μάστορα δήλωσε ότι θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις να στελεχωθεί το Νοσοκομείο και να καλυφθούν όλα τα υπάρχοντα κενά σε επιστημονικό κυρίως ιατρικό και νοσηλευτικό  δυναμικό .

Η υγεία – η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθών όλων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!