Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Μ. Υδραίου στη ΔΙΑΔΕΥΑΚ Νότιας Κέρκυρας

Τις εγκαταστάσεις που στεγάζουν τις υπηρεσίες της  ΔΙΑΔΕΥΑΚ στην Νότια Κέρκυρα, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η  Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων και Πρόεδρος της  ΔΙΑΔΕΥΑΚ Μερόπη Υδραίου όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Η Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα  που υπάρχουν στο κτήριο της ΔΕΥΑΚ Νότιας Κέρκυρας καθώς και για την έλλειψη προσωπικού και υλικών.

Στην συνέχεια, με υπηρεσιακούς παράγοντες  η κ. Υδραίου  παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που εξελίσσονται στο μεγάλο έργο που αφορά την αντικατάσταση  του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης  της Λευκίμμης, προϋπολογισμού 1.080.000.00 ευρώ  και το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί –  με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες – σε 3 μήνες.

Εν συνεχεία, η Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΙΑΔΕΥΑΚ  επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας κ. Λέσση, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την ΔΙΑΔΕΥΑΚ,  καθώς και την επικείμενη διάσπασή της.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!