Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Βόρειας Κέρκυρας πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Α. Αυλωνίτη

Η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Η κ. Αυλωνίτη ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας αλλά και τους αντιδημάρχους για την εξέλιξη έργων αλλά και για την ανακύκλωση.
Η κ. Αυλωνίτη έθεσε από την πλευρά της σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες αλλά και τους επισκέπτες μας.
 
Τα Βασικά ερωτήματα που έθεσε ήταν: 
1. Η ανάπλαση του αιγιαλού κυρίως στο τμήμα του Canal d’amour που μέρα με τη μέρα καταρρέει με κίνδυνο να υπάρξουν θύματα.
2.  Την δημιουργία του Κυματοθραύστη
3. Το μεγάλο ζήτημα της καθαριότητας σε παραλίες αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους
 
Καθαριότητα
4. Το ζήτημα με τον δημοτικό φωτισμό όπου σε αρκετά κυρίως χώρια δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος σε κατοίκους και επισκέπτες το βράδυ.
5. Το ζήτημα της οδοποιίας αφού σε αρκετά χωρία στην βόρεια Κέρκυρα υπάρχουν προβλήματα παρά τις όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει.
6. Αλλά και το θέμα της Ύδρευσης,  ένα θέμα που διαιωνίζεται χρόνια τώρα και κάθε χρόνο το πρόβλημα χειροτερεύει με τους επιχειρηματίες να αναγκάζονται να αγοράζουν συνέχεια νερό.
 Με δήλωση της η κ. Αυλώνιτη αναφέρει τα εξής: θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρη αλλά και τους αντιδημάρχους για την ενημέρωση που μου παρείχαν σήμερα και την συζήτηση που κάναμε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα.
Είχαμε την δυνατότητα να αναφερθούμε στην γενικότερη βελτίωση ποιότητας ζωής των  πολιτών καθώς και στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ενισχύοντας τους επιχειρηματίες με έργα υποδομής.
Εγώ από την πλευρά μου υποσχέθηκα ότι η συνεργασία που θα έχουμε εδώ και στο εξής θα είναι πιο στενή και ουσιαστική πάντα με όφελος τον πολίτη της βόρειας Κερκυρας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!