Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη M. Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα: Πρώτα στην ατζέντα τα Εθνικά Ζητήματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου εκδήλωση στην Συνεδριακή Αίθουσα στο Φαληράκι, για τις Ευρωεκλογές με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ και νυν υποψήφιο, Μανώλη Κεφαλογιάννη. Χαιρετισμό απηύθηνε και ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, αλλά και ο κ. Γκίκας, αναφερθήκαν στην σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών τόσο για την Ελλάδα όσο και κυρίως για την Ευρώπη, αφού το μέτωπο του ευρωσκεπτικισμού μεγαλώνει και απειλεί τον στόχο και το όραμα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Και οι δύο εκτίμησαν ότι η νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και βεβαίως στις Εθνικές εκλογές θα είναι ευρεία.

Ειδικότερα ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε εν εκτάσει στα Εθνικά μας θέματα και στους αγώνες του στο Ευρωκοινοβούλιο – και με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας – για την προάσπισή τους. Επίσης αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα Εθνικά μας συμφέροντα.

Χαιρετισμό απέστειλε η υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα και η κα Μαριλένα Μάστορα.Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!