Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επανέναρξη της Premier Handball με ήττα του Φαίακα

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της  Handball Premier, ο Φαίακας δεν κατάφερε να νικήσει σήμερα στο ΕΑΚΚ τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο ντέρμπι ουραγών του 2ου ομίλου. Η κερκυραϊκή ομάδα ηττήθηκε 21-28 και υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ανανεωμένη ομάδα του Κώστα Μιχαλάκη ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους από εκεί και πέρα να ξεφεύγουν στο σκορ, κρατώντας άνετα την πρωτοπορία μέχρι το τέλος του αγώνα. Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-5, 7-8, 8-13, 9-14, 12-16 (ημχ.), 13-18, 13-21, 13-24, 15-26, 18-28, 21-28

ΦΑΙΑΚΑΣ (Μιχαλάκης): Κοσκινάς, Καραμανλής, Ασμάνογλου, Δούγιας 1, Σουλάνης 1, Δημητρέλος, Σκουρτάι 2, Ανδριώτης, Κόντης, Βλαχόπουλος 4, Δελλής 6, Χαμπάφτι 1, Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος 5, Κορακιανίτης, Νάστος 1.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπουμπουλένδρας, Δάτος, Μπόλας, Πινακαδούδης, Μαυροδουλάκης, Βλάχος 4, Τσαγκέρας, Διδασκάλου 6, Μπιλιούρης, Τζουβάρας, Ρότζιος 4, Γαλίτης, Πίτος 3, Τσάτσας, Θεοδωρόπουλος 10, Πιτάνιος.

HANDBALL PREMIER – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η 9η αγωνιστική
Φαίακας Κέρκυρας
– Ζαφειράκης Νάουσας 21-28
ΠΑΟΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας 33-23
Φίλιππος Βέροιας-  Δράμα 29-32
Ρεπό: Αερωπός Έδεσσας

Η Βαθμολογία (9 αγ) 

ΠΑΟΚ 15

Δράμα 13

ΑΕΣΧ Πυλαίας 8

Αερωπός Έδεσσας 6

Φίλιππος Βέροιας 5

Ζαφειράκης Νάουσας 4

Φαίακας Κέρκυρας 3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως γνωστό η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης έχει αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να διοργανωθούν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών δεν πρόκειται να υπάρξουν υποβιβασμοί από την Premier Handball.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!