Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επιμελητήριο σε υπ. Ναυτιλίας: Αυξήστε τα δρομολόγια Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα

Σε Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας Γ.Πλακιωτάκη το Επιμελητήριο Κέρκυρας ζητά να μεριμνήσει για την άμεση αύξηση των δρομολογίων Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας λόγω χαλάρωσης των μέτρων  και αλλαγής των καιρικών συνθηκών.

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με αφορμή την ΠΝΠ 30-3-2020 [Α-75] για τη διασφάλιση της ελάχιστης συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης νησιωτικών περιοχών και παρακολουθώντας από κοντά τα γεγονότα θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής.

Η πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας αυτή τη στιγμή και μέχρι ανακλήσεως της απόφασης εξυπηρετείται από τρία δρομολόγια ημερησίως που εκτελούνται από πλοία ανοικτού τύπου με μειωμένη χωρητικότητα σε αυτοκίνητα φορτηγά αλλά και επιβάτες.

Καθημερινά γινόμαστε δέκτες πολλών παραπόνων από επαγγελματίες ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην τροφοδοσία του νησιού με είδη πρώτης ανάγκης, οικοδομικά υλικά κλπ, καθώς επίσης υπάρχει θέμα με ενδεχόμενη ζημιά των μεταφορέων ευπαθών προϊόντων λόγω της πολύωρης αναμονής των φορτηγών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την άμεση αύξηση των δρομολογίων Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας λόγω της χαλάρωσης των μέτρων αλλά και λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!