Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα στο 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή Κέρκυρας

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε χθες τις πύλες του το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κέρκυρα.
Aναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση της νεολαίας:
κομμουνιστικής νεολαίας. Το πρόγραμμα άνοιξε με πρωτότυπο θεατρικό η Ομάδα ΓυναικώνΒόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ. Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο για την μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Φεστιβάλ, ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η συναυλία άνοιξε με την Μελίνα Κανά, η οποία χειροκροτήθηκε από τον κόσμο τραγουδώντας αγαπημένα μουσικά κομμάτια. Η βραδιά έκλεισε με λαϊκό και παραδοσιακό γλέντικαι φυσικά πολύ χορό και κέφιαπό τους νέους που γέμισαν την πάνω πλατεία.

Απόψε, Σάββατο, το 45ο Φεστιβάλ συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στο νησί και η ΚΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα της Κέρκυρας να ενώσει απόψε την φωνή του με την κομμουνιστική νεολαία που γιορτάζει στην Πάνω Πλατεία. Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 8μμ με μουσικό αφιέρωμα «Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει…», θα ακολουθήσει συζήτηση για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων και θα κλείσει με μεγάλη συναυλία και κέφι από τον Παναγιώτη Κελάνδρια και την μπάντα του και το μουσικό σχήμα Σενάριο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!