Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτυχημένο το τουρνουά του Π.Α.Ο. για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ι.Μ.Κ.Π.& Δ.Ν.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το φιλανθρωπικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Κεντρική Σχολή Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα. Το τουρνουά, που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Σπύρου Καρπατσέλη είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας-Παξών & Διαποντίων Νήσων.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο Καρπατσέλη,  “ευλόγησε” ο Μητροπολίτης κκ Νεκτάριος και παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιάννης Βλαχόπουλος, ο υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού ΝΔ Ελλάδος, Παναγιώτης Πανούτσος,

φίλοι της σχολής, προπονητές & διοικητικοί παράγοντες  καθώς και πολλοί γονείς των μικρών μπαλαδόρων, που πήραν μέρος. Στο τουρνουά συμμετείχαν η Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Κέρκυρας, αλλά και οι Ακαδημίες της Α.Ε. Λευκίμμης, του ΟΦΑΜ, του  Ολύμπου, του Αστέρα Πετριτή, και του  Θιναλιακού.

Μεγάλος αρωγός και της φετινής διοργάνωσης με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζεται ότι η Κέρκυρα είναι η έδρα της 5ης Περιφέρειας του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού & υπεύθυνος είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!