Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΚ & Διαιτητές έκοψαν τις πίτες & τίμησαν τον Σπ. Καλογιάννη

Κοινή εκδήλωση για να κόψουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους διοργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή (27/1/23) η ΕΠΣ Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, που βρίσκονται στο ΕΑΚΚ. Επίσημος προσκλεκλημένος ήταν ο πρώην “καραβοκύρης” του ΑΟ Κέρκυρα, Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο κερκυραϊκό και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιάννης Βλαχόπουλος ανακοίνωσε πως το Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στο Κανόνι θα μετονομαστεί τιμής ένεκεν “Σπύρος Καλογιάννης”, τονίζοντας κατά την διάρκεια της λιτής ομιλίας του ότι : “Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για εκείνον , ο οποίος πάντα προσπαθούσε να είναι ενωτικός με διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διότι έτσι μόνον  το άθλημα πάει μπροστά”. Από την πλευρά του ο Σπύρος Καλογιάννης, ευχαρίστησε για την βράβευση, λέγοντας ότι “χρειάζεται ενότητα δυνάμεων και συνεργασία ποδοσφαιρικών παραγόντων και σωματείων για το καλό του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου”.

 

Για λογαριασμό του Σ.Δ.Π.Κ. την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Γιώργος Αρμενιάκος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Κ. Λάκης Προβατάς, τα διοικητικά συμβούλια ΕΠΣΚ & Συνδέσμου Διαιτητών, εκπρόσωποι σωματείων, διαιτητές κ.α.. (Ευχαριστούμε την κ. Ματούλα Ανδριώτη & το Corfu Corner.gr για την παροχή του φωτογραφικού υλικού).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!