Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επτά κολύμπησαν στον 7ο Διάπλου Παξών-Αντίπαξων

Ο covid δεν εμπόδισε να πραγματοποιηθεί και φέτος, ο καθιερωμένος εδώ και επτά χρόνια κολυμβητικός διάπλους Παξοί- Αντίπαξοι.
Μόνο, που λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι διοργανωτές δεν έκαναν δημόσια πρόσκληση και έτσι το έθιμο τήρησαν επτά «ηρωϊκοί» κάτοικοι Παξών, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής (30/8/20) ξεκίνησαν από τον Γάιο (άγαλμα Ανεμογιάννη) και αφού κολύμπησαν την απόσταση των 3 ναυτικών μιλίων, τερμάτισαν στην παραλία Βρίκα Αντιπάξων.
Ο αριθμός των επτά συμμετεχόντων ήταν συμβολικός για την επέτειο του φετινού 7ου κολυμβητικού διάπλου. Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση αυτή έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού τα χρήματα, που συγκεντρώνονται από τις συμμετοχές προσφέρονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή για διάφορους άλλους καλούς σκοπούς (όπως ενίσχυση κέντρων υγείας, ΑμΕΑ, Special ατόμων κλπ.). Φέτος βέβαια, λόγω των ειδικών συνθηκών δεν υπήρξε συγκέντρωση χρημάτων, αλλά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε.

Με το καλό του χρόνου.
Οι διοργανωτές αναφέρουν για την φετινή εκδήλωση: « 7ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΌΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ Και φέτος για να γιορτάσουμε τον 7ο χρόνο της ύπαρξης του μοναδικού φιλανθρωπικού κολυμβητικού αγώνα στην ΕΛΛΑΔΑ κάναμε το αυτονόητο! Επτά (7) “Παξινοί” ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ την διαδρομή….Σεβόμενοι την φετινή κατάσταση ΔΕΝ καλέσαμε τους δεκάδες φίλους που μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο και γι αυτό θέλουμε να ΤΟΥΣ ζητήσουμε ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ… Δυστυχώς δεν γινόταν να μαζευτούμε πολλοί… Τα μέτρα μας το απαγόρευαν. Σας περιμένουμε όμως με το καλό του χρόνου…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ Η ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ:

1. DAVID (GBR) 1ΩΡΑ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ
2. ΓΙΑΝΝΗΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 47 ΛΕΠΤΑ
3. KATIE (GBR) 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 50 ΛΕΠΤΑ
4. RAFAEL (ITA)
5. ΚΑΤΕΡΙΝΑ
6. FAUSTO (ITA)
7.ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!