Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Ένα ασθενοφόρο χαμένο μέσα από τα χέρια μας; – Η απάντηση Γκίκα

Ανακοίνωση – Καταγγελία απέστειλε το σωματείο του ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: Σήμερα 19/10 2022 η 7η Περιφέρεια ΕΚΑΒ παρέλαβε ένα ασθενοφόρο από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας μετά από παραχώρηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ΥΠΑ προς το ΕΚΑΒ.
Το Σωματείο Εργαζομενων ΕΚΑΒ Κερκυρας έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα ασθενοφόρα οχήματα στο νησί μας και ζητάμε το όχημα που βρισκόταν επί σειρά ετών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας να μείνει στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας βοηθώντας σημαντικά τις ανάγκες του τομέα.
Ζητάμε τη στήριξη των Βουλευτών του νησιού καθώς και της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο θέμα αυτό και να μην επιτρέψουμε να μεταφερθεί το ασθενοφορο σε άλλο μέρος.
Σε ερώτηση μας δε προς την διοίκηση της έβδομης Περιφέρειας ΕΚΑΒ για το αν προτίθεται η Περιφέρεια να προσθέσει το ασθενοφόρο στη δύναμη του τομέα Κέρκυρας δεν λάβαμε καμία απάντηση. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το ποιο θα είναι το μέλλον του ασθενοφόρου και πού θα καταλήξει.

Η απάντηση Γκίκα στα social media 

«Η πληροφόρηση που έχω από τα Κεντρικά του ΕΚΑΒ, είναι ότι το ασθενοφόρο της ΥΠΑ – αν κριθεί λειτουργικό και αφού επισκευαστεί μετά τα 10 χρόνια ακινησίας που έχει – θα επιστρέψει στην Κέρκυρα»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!