Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Δεν περισσεύει κανείς υγειονομικός!

Ανακοίνωση εξέδωσε το  Σωματείο  Εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου Κέρκυρας για τη δίωξη σε βάρος των 38 υγειονομικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση

Η όξυνση της αντιλαϊκής πολιτικής που στοχεύει τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων πάει χέρι – χέρι με την προσπάθεια ποινικοποίησης κάθε μορφής πάλης.

Μετά την κλήση της πρόεδρου της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτης Ρέτζιου, ως κατηγορούμενη σε δίκη για παραβίαση του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, οδηγούνται σήμερα, 19/10/22, στα δικαστήρια 38 υγειονομικοί, που βρίσκονται σε αναστολή, με την κατηγορία για «παρακώληση συγκοινωνιών» λόγω της συμμετοχής τους σε κινητοποίηση κοντά στην πρωθυπουργική οικία.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα, κάθε δίωξη σε βάρος των 38 υγειονομικών συναδέλφων, να ανακληθεί το απαράδεκτο και τιμωρητικό καθεστώς των αναστολών, που τους καταδικάζει στην εξαθλίωση και στην ανεργία και να επιστρέψουν πίσω στη δουλειά τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στη πύλη του Νοσοκομείου στις 12.30 μμ.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!