Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Εργασίες επισκευών στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος στη Λευκάδα από την Περιφέρεια Ι.Ν.

Ξεκινούν οι εργασίες επισκευών στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα μετά τις ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, όπως και την προ ημερών παράδοση του κλειδιού του Ιερού Ναού.

Η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με μεγάλη ικανοποίηση επισκέφθηκε τον ναό, ο οποίος παρέμενε για δεκαετίες εγκαταλελειμμένος και ενημερώθηκε για την προγραμματισμένη πορεία των εργασιών αυτού του εμβληματικού έργου, που δίνει τεράστια χαρά στους Λευκαδίτες.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδας κσι Ιθάκης, κ. Θεόφιλο, συζήτησαν για όλα τα έργα, τα οποία εκτελεί ή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μελετών αναστηλώσεων και επισκευών ναών, όπως και άλλων που μένει να γίνουν.

«Για πρώτη φορά η Λευκάδα καμαρώνει τα μνημεία και τις εκκλησίες της. Η πλούσια αυτή κληρονομιά της πρέπει να γίνει σεβαστή και να αναδειχθεί», δήλωσε η Περιφερειάρχης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!