Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ερείκουσα: Εκδήλωση μετά τη θεία λειτουργία του Αγίου Ονούφριου – Το θαύμα για τη δασκάλα

Εορταστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ερείκουσα την προσεχή Κυριακή, που συμπίπτει αφενός με το τέλος του σχολικού έτους και τη συμπλήρωση ενός έτους παρουσίας της δασκάλας Λ. Ρούση στο νησί, αφετέρου συμπληρώνεται ένας χρόνος απαλλαγής της ίδιας από την περιπέτεια υγείας που είχε, μέσω του θαύματος, όπως γράφει η ίδια, από τον Άγιο Ονούφριο

 

Το σημείωμα της Δασκάλας

 

Εορταστική εκδήλωση (“τιμή του θαύματος” της δασκάλας και λήξη διδ. Έτους)

Κυριακή 12/6/22

Χώρος εκκλησίας

Την Κυριακή 12/6/22 στην εκκλησία, μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει μία μικρή εκδήλωση. Η μέρα αυτή είναι εορταστική αποτελώντας ορόσημο για τη δασκάλα, καθώς 12/6/21 μέσω του θαύματος του αγίου Ονουφρίου απαλλάχτηκε από την περιπέτεια υγεία της. Θα υπάρξει λοιπόν ένας λόγος για αυτό το γεγονός εκ μέρους της και επίσης και η δυνατότητα να κάνουμε ένα ωραίο κλείσιμο του πρώτου χρόνου διδασκαλίας και παραμονής μου στο νησί. Έπειτα θα υπάρχει κάποιο κέρασμα και ελπίζω και η δυνατότητα επικοινωνίας όλων μας, τόσο των εδώ κατοίκων, όσο και ανθρώπων που μπορούν να έρθουν και έτσι μοιράζοντας να μεγαλώσει και η ήδη υπάρχουσα χαρά μας.

Με εκτίμηση.

Αποστολία Ρούση

Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Ερείκουσας

6/6/22

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!