Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ερχεται αναστολή λειτουργίας και των airbnb με νομοθετική ρύθμιση

AΘΗΝΑ. Αύριο θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην ένταξη και των καταλυμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων, στην ρύθμιση για αναστολή λειτουργίας των εποχικώς λειτουργούντων ξενοδοχείων και καταλυμάτων, μέχρι τις 30 Απριλίου.Το θέμα ανέδειξε με αποκλειστικό του δημοσίευμα ο ιστότοπος money-tourism.gr

Σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, με τις οποίες επικοινώνησε το money-tourism.gr, αύριο θα προχωρήσει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα ενταχθούν και όλα τα καταλύματα βραχυχρόνιων μισθώσεων (τύπου airbnb, κ.λπ.).

Παράλληλα, προβληματισμός υπάρχει στην κυβέρνηση για το καθεστώς λειτουργίας των ξενοδοχείων και καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασισθεί αυτή την στιγμή κάτι.

Aναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!