Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση Βελόπουλου για το κλείσιμο της «Πειραιώς» στη Λευκίμμη

Ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς για την υπόθεση του κλεισίματος του υποκαστήματος της «Πειραιώς» στη Λευκίμμη κατέθεσε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κ. Βελόπουλος.

Η ερώτηση

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,
Όπως πληροφορούμαστε, η Τράπεζα Πειραιώς είχε ανακοινώσει ότι θα έκλεινε το υποκατάστημά της στη Λευκίμμη, στις 30/11/2020. Η υλοποίηση της εν λόγω απόφασης για οριστικό κλείσιμο του εν λόγω υποκαταστήματος, όμως, θα προκαλέσει πολλαπλές δυσάρεστες συνέπειες στην τοπική κοινωνία. Χιλιάδες συμπολίτες μας από τη Νότια Κέρκυρα, που εξυπηρετούνται, έως σήμερα, από το εν λόγω υποκατάστημα, θα αναγκάζονται, είτε να μεταβαίνουν στην πόλη της Κέρκυρας (περίπου 43 χλμ), είτε να εξυπηρετούνται από το μοναδικό εναπομείναν στην πόλη υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, με όλες τις επικίνδυνες συνέπειες του αναμενόμενου συνωστισμού, εν μέσω πανδημίας. Επιπλέον, σημαντικός αριθμός ντόπιων εργαζομένων θα χάσει την δουλειά του, σε μια ιδιαιτέρα δύσκολη περίοδο, που χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή ανεργία.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
Προτίθεσθε να παρέμβετε καταλλήλως, έτσι ώστε να μην κλείσει το παραπάνω υποκατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Λευκίμμης, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα προκύψουν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στην τοπική οικονομία, όσο και στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής αυτής;
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!