Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη συμμετοχή και στην Κέρκυρα, παράταση της ψηφοφορίας έως τις 20:00

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η εσωκομματική ψηφοφορία στο ΚΙΝΑΛ, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής ψήφισε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι κάλπες άνοιξαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ενώ ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν στις 19:00, τελικά η ψηφοφορία, λόγω της μεγάλης προσέλευσης, πήρε παράταση μίας ώρας, έως τις 20:00, ώστε τα μέλη του ΚΙΝΑΛ να αποφασίσουν τόσο για το όνομα όσο και για τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα συμμετοχής, το «στρατηγείο» στη Χ. Τρικούπη αντλεί δεδομένα από 123 εκλογικά τμήματα με tablet. Υπενθυμίζεται ότι τα εκλογικά τμήματα συνολικά, σε όλη την Ελλάδα, είναι 600 ενώ σε Κέρκυρα και Παξούς επτά.

Η αποτύπωση δείχνει με αναγωγή στα εκλογικά τμήματα που δεν έχουν tablet πως έχουν ήδη ψηφίσει πάνω από 100.000 άτομα, ενώ η εκτίμηση από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ότι τελικά αυτοί που θα ψηφίσουν θα ξεπεράσουν τους 120.000.

Πάνω από 2.000 οι ψηφοφόροι στις σημερινές εσωκομματικές στην Κέρκυρα

Και ενώ θεωρείται καλή η προσέλευση του κόσμου πανελλαδικά , ο οποίος συμμετέχει στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να αγγίζει τις 270.000 περίπου της προηγούμενης διαδικασίας, στην Κέρκυρα είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα με την εκτίμηση ότι θα ξεπεράσει τους 2.347. Η συμμετοχή αποδεικνύεται μεγάλη ενώ μέχρι και μια ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης με την παράταση, ο κόσμος σχηματίζει ουρές προκειμένου να επιλέξει τα πρόσωπα για τη νομαρχιακή, τις δημοτικές οργανώσεις, τους συνέδρους αλλά και το όνομα του κόμματος 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!