Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών: Σολωμός και Κάλβος για το 2021

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στον Διονύσιο Σολωμό και τον Ανδρέα Κάλβο προγραμματίζει η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών για το 2021, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της 19ης Φεβρουαρίου 2020, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική παλιγγενεσία.

Αυτό κοινοποιήθηκε και στη σύσκεψη των κερκυραϊκών φορέων, την οποία συγκάλεσε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον προγραμματισμό εκδηλώσεων για τα σχολεία στο «Μουσείο Σολωμού», ενώ θα υπάρξει συνεργασία ε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλα πνευματικά ιδρύματα της χώρας. Στους στόχους είναι επίσης και η διοργάνωση Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τον Διονύσιο Σολωμό και τον Ανδρέα Κάλβο, μέσα στο έτος 2021.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!