Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήριες επιστολές για δωρεές του σωματείου εργαζομένων του ΓΝΚ

Μία σειρά από ευχαριστήριες επιστολές εξέδωσε το σωματείο εργαζόμενων του ΓΝΚ για τις δωρεές που έλαβε το τελευταίο διάστημα.

Οι επιστολές:

1.Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο σύλλογο σας για τη δωρεά των Προστατευτικών καλύπτρων προσώπου  που πραγματοποιήσατε  για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για την κάλυψη των αναγκών .

2.Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην εταιρεία NCH Capital για τη δωρεά των Προστατευτικών Μασκών με φίλτρο 9501ν KN95 3MFF p3 (επίπεδο προστασίας 3, ανώτατο επίπεδο) που πραγματοποίησε για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για την κάλυψη των αναγκών .

3.Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην εταιρεία corfubeer  για την προσφορά σε μπύρες απλές και διαφόρων γεύσεων  του  δικού τους παρασκευαστηρίου τους που έκαναν σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας καθώς επίσης και του Ψυχιατρικού τομέα και δομών του Ψυχιατρίου τις Άγιες ημέρες του Πάσχα για να μας τονώσουν το ηθικό και να περάσουμε όμορφα .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!